Loopfietsen

Een loopfiets kopen? Ontwikkel de motoriek, verstevig de beenspieren en het coordinatievermogen met een loopfiets. Loopfietsen zijn er voor verschillende leeftijdsfasen en wordt ook steeds meer gebruikt als opstapje naar de fiets. Koop eenvoudig online je loopfiets op Kinderfietsdirect.nl!

Bekijk ook Loopauto Loopmotor

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Kawasaki KX Bud Loopmotor
    € 39,99
    1 - 2 werkdagen
  2. Nijntje Loopmotor
    € 42,95
    1 - 2 werkdagen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leeftijd loopfiets

Loopfietsen zijn er in diverse uitvoeringen met voor iedere ontwikkelingsfase / leeftijdsfase een ander loopfietsje. Kortweg zijn er 2 soorten de stabiele loopfiets met 3 of 4 wielen en de loopfiets met 2 wielen.

Loopfiets voor de leeftijd vanaf 1 jaar
Blijf altijd in evenwicht met een loopfiets met drie of vier wielen. Leren voortbewegen is hierbij het belangrijkst. Rond 1,5 jaar zijn de loopfietsen geschikt om de beenspieren te trainen en het evenwicht leren te bewaren.

Loopfiets voor de leeftijd vanaf 2 jaar
Rennen, springen en klimmen, de kinderen bewegen veel en steeds beter. Een loopfiets met 2 wielen is hierbij de ideale opstap naar de fiets. Ook zijn de meeste loopfietsen in hoogte verstelbaar en kan dus ideaal meegroeien met je kind. Daarnaast vaak ook geschikt voor buiten om de wereld te verkennen.

Loopfiets voor de leeftijd vanaf 3 jaar
De kinderen kunnen hun evenwicht al goed bewaren. Nu nog even oefenen voor de overstap naar het echte werk. Een loopfiets met luchtbanden is ideaal!

Let ook op dat elk kind zicht in zijn/haar eigen tempo ontwikkelt.