Filters
Leeftijd
Geslacht
Prijsfilter
Merk
Kleur
  1. Blauw (3)
  2. Rood (6)

Jongensfietsen

Ben je op zoek naar een mooie en stoere jongensfiets? Voor elke leeftijd bieden wij prachtige jongensfietsen in verschillende smaken. Voor de kleintjes zijn er coole jongensfietsen in hun favoriete Disney-figuur zoals Cars of Turtles en voor de ouderen zijn er de trendy en sportieve modellen waarbij je uiteraard nog stoerder overkomt.
Bekijk onderstaand onze stoere jongensfietsen in verschillende maten en stijlen.
Lees meer Lees minder
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Keuze jongensfiets

Fietsen is leuk, sportief en gezond maar uiteraard moet je ook de juiste fiets kopen. Wij helpen je graag bij de keuze van de juiste jongensfiets. Onderstaande maattabel helpt je een keuze te maken uit de juiste maat jongensfiets.


Bijstellen jongensfiets is veiliger

Kinderen groeien steeds, daarom is het belangrijk om het stuur- en zadelhoogte steeds bij te stellen. Zorg er hierbij voor dat je kind probleemloos de grond kan raken en niet met gestrekte benen moet fietsen. Een jongensfiets op de juiste maat is niet alleen veiliger, maar leert ze ook de fiets beter onder controle te krijgen.

Een jongensfiets moet veilig en betrouwbaar zijn maar ook tegen een stootje kunnen. Onze jongensfietsen zijn van topkwaliteit met een degelijke constructie. Koop je jongensfiets eenvoudig en gemakkelijk bij Kinderfietsdirect.nl!